Hva gjør vi?

Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være i LUS! Vi trenger alle typer medlemmer, både de som vil sitte i styret og ha andre verv, jobbe for en spesifikk sak, eller være med i vår Heiagjeng!

LUS-deltakerne på N.K.S.-dagene med diplom og sjekk på 10 000 kroner for årets prosjekt

Prisvinner for årets prosjekt i NKS – Kafe Verden: Øyfrid S Knudsen, Marthe L Bakken, Margrethe Lauvstad, Ingvild Øfsti og Anja H Helland

Medlemsmøter

Vi har medlemsmøter tre til fem ganger i året, med ulike tema. Se kalenderen for oversikt over møtene, vi legger ut datoer så fort de er avklart.

Aktivitetsgrupper

For å kunne drive med mange forskjellige aktiviteter ønsker vi at medlemmer utover styret engasjerer seg i ulike grupper. Vi har grupper for badeprosjektet «Svøm i lag», Kafé Verden,  komite for arrangement og julegaveinnsamlingen. Har du lyst å bli med i en av gruppene eller vil ha mer info, ta gjerne kontakt med oss: levangersungesanitet@gmail.com

Kafé Verden

KafeverdenKafé Verden er et samarbeid mellom LUS, Røde Kors og Frivilligsentralen.  Arrangementsansvaret går på rundgang mellom de ulike foreningene . LUS har ansvar for en kafékveld i måneden. Vi trenger frivillige som bidrar både hver måned eller sjeldnere. Ønsker du å bidra kan du kontakte oss eller melde deg inn i Kafé Verden-gruppa til LUS på Facebook.

Alle kan hjelpe til på Kafe Verden - Dina von Heimburg med assistenter

Alle kan hjelpe til på Kafe Verden – Dina von Heimburg med assistenter

Andre tema og grupper kan komme opp som følge av medlemmenes initiativ. Her er det mange muligheter til å påvirke – brenner du for noe,ta kontakt!