Nytt styre i LUS!

På årsmøtet 3. februar ble det valgt nytt styre i LUS. Anja H. Helland gikk av som leder etter 4 1/2 år, og Annikken Kjær Haraldsen tok over. Det ble også ny nestleder og to nye styremedlemmer.

Det nye styret består av disse flotte damene:

Leder: Annikken Kjær Haraldsen. Nestleder: Ragnhild Sæther. Styremedlemmer: Marte Skjesol, Jannike Jekthammer, Ingvild Øfsti, Ingvild Rønning Radwan og Hege Stavseth. Vara er Kristin Lerstad og Susanne Vollan Langås.

Styret 2016

f.v Annikken Kjær Haraldsen, Ingvild Øfsti, Jannike Jekthammer, Ingvild R. Radwan, Hege Stavseth, Kristin Lerstad, Ragnhild Sæther. Marte Skjesol og Susanne Vollan Langås var ikke til stede da bildet ble tratt.

Annikken og Anja

Anja H. Helland takkes av som leder på årsmøtet 3.2. av ny leder Annikken Kjær Haraldsen.

Anja Hartløff Helland var første leder i LUS. Hun var en av initiativtakerne til foreningen og har virkelig satt Levangers Unge Sanitetsforening på kartet. At Levangers Unge Sanitetsforening ble startet førte også til at Norske Kvinners Sanitetsforening så behovet for å satse ekstra på nyetablering av foreninger og vedtok å sette i gang prosjektet «Ny giv» der Anja ble ansatt som prosjektleder. Hun har derfor betydd mye ikke bare for LUS men for hele organisasjonen N.K.S. og fått i gang flere liknende unge sanitetsforeninger over hele landet.

Vi er så glade for den kunnskapen, engasjementet og inspirasjonen Anja har bidratt med og fortsatt vil bidra med som medlem! Tusen takk Anja for alt du har gjort for LUS og for Sanitetskvinnene i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *