Årsmøtet 2017

Årsmøtet 2017

Levangers unge sanitetsforening avholdt sitt årsmøte 8.februar 2017, der la styret fram en årsmelding som viste stor aktivitet i 2016. Medlemsmøter, 5-årsjubileum, markering av 8. mars og 8. mai og feiring av Norske Kvinners Sanitetsforening sitt 120-årsjubileum var blant arrangementene i året som har gått.

Leder Annikken Kjær Haraldsen takker av styremedlemmene Jannike Jekthammer, Ingvild Øfsti og Ingvild Rønning Radwan. Foto: Marte Skjesol

Leder Annikken Kjær Haraldsen takker av styremedlemmene Jannike Jekthammer, Ingvild Øfsti og Ingvild Rønning Radwan. Foto: Marte Skjesol

Flere gode gjerninger

Årsmøtet i Levangers unge sanitetsforening vedtok i sine planer for 2017 å videreføre de faste aktivitetene som Kafe Verden, badeprosjektet, salg av fastelavensfjær til næringslivet og julegaveinnsamling, i tillegg til flere arrangement og møter i dette året.

Norske Kvinners Sanitetsforening er opptatt av kvinners livsvilkår, og har i sin lange historie vært en vesentlig bidragsyter til forskning på kvinnehelse. Langt over 100 millioner er gitt bare i løpet av de siste 15 årene. Sanitetskvinnene initierer og finansierer forskning som tetter kunnskapshull om kvinners helse og livsvilkår. Sanitetsforeningene sørger også for at ny kunnskap blir formidlet.

Vil gjerne ha heiagjeng

Styreleder Annikken Kjær Haraldsen oppfordrer til å bidra til sanitetens viktige arbeid, enten som «heiagjeng», aktiv medlem eller ved å støtte opp om Levangers unge sanitetsforening sine aktiviteter og arrangement.

Nytt styre ble valgt

Leder Annikken Kjær Haraldsen ble gjenvalgt for to år, øvrige styremedlemmer er: Ragnhild Sæther, Marte Skjesol, Ingunn Seem Norum, Safora Hakimi, Anne Rysgård og Hege Stavseth. Vara til styret er Kristin Lerstad og Birgitte Øfsti. Det nye styret er en fin miks av «gamle» og nye styremedlemmer. Vi er svært fornøyd med at flere av de nye styremedlemmene er ganske ferske LUS-medlemmer som tar utfordringen og ønsker å bidra i styret framover.

Fra oppslag i Innherred 13.februar 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *